top of page

De droom voor jou


Op dit moment waan je je in een bubbel.

Je wereldje is erg klein. Je beseft wat je overkomen is. Jij, je hebt zo hard gewerkt. Alles geprobeerd, en nu? Je viert feest! Bubbels spuiten om je heen, je lacht, je huilt een traan van geluk. Je hebt vrede! Rust en energie tegelijk bruisen uit je hart. Je voelt je gelukkig. Je kijkt om je heen en je ziet kleuren en geuren om elkaar dartelen.

Hemels!

Nu je aan het nadenken bent, heb je heus wel door dat je er nog lang niet bent. Maar, oh, je voelt je zo gelukkig. Je weet waarvoor je bedoelt bent!

Je beseft dat jij waardevol bent. Een last valt van je af en je gaat aan de slag. Je bent erachter dat jouw droom Gods droom is.


'' Wij bieden jou een christelijk coaching programma en community waar jij jouw droom met God waarmaakt. Jouw droom met God = Gods droom voor jou.''
Jouw droom met God = Gods droom voor jou

Je gaat aan de slag, je belt mensen op en je voelt je niet alleen. Je verlangen is puur en je wilt tot zegen zijn. Je bent er diep van overtuigd dat je alle vruchten die je hemelse Vader aan je gegeven hebt, wilt vermenigvuldigen.


Jouw idee is om kinderen een prachtige jeugd te bezorgen. Je hebt al jaren vrijwilligerswerk gedaan, maar je wist dat je toe was aan een volgende ontdekking. Allerlei angsten hielden je tegen om in je bestemming te gaan wandelen. En nu? Je kijkt terug op een pittig proces waarin je juist zoveel hebt geleerd!

De handdoek had je al diverse keren in de ring willen gooien, maar je gooide iedere keer mis.

Het verlangen bleef een zacht waakvlammetje en een paar dagen geleden heeft de Geest het aangeblazen. Je wilt klein beginnen, mensen met elkaar in contact brengen doordat ze kinderfeestjes met de straat organiseren. Ieder kind verdiend het om kind te zijn en vrij te kunnen spelen. Jij gaat samen met je buren kinderfeestjes organiseren voor alle kinderen in de buurt. Je bedenkt allerlei creatieve acties waarop de kids tijdens de feestjes iets van het evangelie van Jezus Christus ontdekken.


Dit is een van de manieren waarop jij tot zegen kan zijn voor de mensen om je heen. Wat is jouw droom? Stel je voor, jouw droom is werkelijkheid geworden. Wat een pracht! Ontdek jouw droom met God en maak het waar. Heb je hulp nodig? Sluit aan bij de community en schrijf je in voor De Ontdekking. Jij bent het waard om je droom te ontdekken.



'' Wij bieden jou een christelijk coaching programma en community waar jij jouw droom met God waarmaakt. Jouw droom met God = Gods droom voor jou.''

Comments


bottom of page