top of page

Bijbelleesplan

Vind hier alle door ons geschreven Bijbelleesplannen of aanbevolen leesplannen.

Hoe maak je keuzes samen met God? Hoe groot of klein jouw keuze ook is, ontdek hier de zeven lessen die Jozua en Kaleb geleerd hebben. Deze twee verspieders hebben ondanks alle tegenstand, toch de beloftes van God vervuld zien worden in hun leven. Laat je leiden door Gods Geest en zijn Woord, en maak de keuze(s) van je leven.

Ondernemen met God is soms hetzelfde als lopen over het water. Je herkent je misschien wel in Petrus, je durft een risico te nemen, maar tegelijkertijd houdt het aardse je soms vast of tegen. Hoe onderneem je nu samen met Gods Geest? Ontdek in dit leesplan hoe je nog meer vanuit geloof jezelf en je business kunt leiden.

In welke situatie jij ook bent: ‘Alles is mogelijk door de kracht die Christus jou geeft.’ Ben je teleurgesteld? Ben je blij? Mislukken al je plannen? Wat is jouw diepste verlangen? Het is nogal een Bijbeltekst uit Filippenzen 4:13: ‘Alle dingen zijn mij mogelijk door Christus, Die mij kracht geeft.’ Ontdek in dit plan hoe alles mogelijk is door de kracht van Christus.

De doop is een prachtig, maar ook een krachtig middel van God. In dit leesplan ontdek je de basis wat groeien in kracht van God te maken heeft met de doop. Oh ja, hebben we het nu over de waterdoop of doop met de Geest? Besef dat dit leesplan van 7 dagen maar een stap is in jouw reis, onderzoek alle teksten die aangehaald worden. Lees dit plan niet zomaar even, neem een grote hap lucht en duik erin. Laat je leiden door de Heilige Geest, stel jezelf open om te leren. En ontdek wat kracht van God en doop met elkaar te maken hebben.

bottom of page