top of page
Maurice de Korne christelijke coach bij Jozua en Kaleb_edited.jpg

Christelijke coaching

Volgens Jozua en Kaleb

Wat is christelijke coaching volgens Jozua en Kaleb

Startpunt van de christelijke coach bij Jozua en Kaleb

 

Christelijke coaching is niet zomaar iets. 'Jozua en Kaleb' is begonnen na een gebed. In Numeri 13 zien we twee mannen als onderdeel van een groep van 12 mensen op pad gaan naar Gods belofte.

Jozua en Kaleb houden elkaar vast en bemoedigen elkaar, nemen gezamenlijk het risico om op God te vertrouwen en reuzen te verslaan. 

En de christelijke coaching van Jozua en Kaleb komt daar dicht bij in de buurt. We leggen het uit.

De christen coach is misbaar

Want een christelijke coach is na een tijdje weer weg. Ons programma 'I Am' duurt bijvoorbeeld 4 maanden. Daarna sta je er weer alleen voor.

 

Maar dat is dus niet de bedoeling. Want we zijn gezamenlijk het lichaam van Jezus Christus. Dus één van de belangrijkste doelen van Jozua en Kaleb is dat jij tijdens het traject mensen om je heen verzamelt die jou steunen. 

Ongeacht tegenslagen..

Een christelijke coach zorgt ervoor dat jij - ongeacht de tegenslagen - blijft vertrouwen op de belofte van God en dat jij het juiste netwerk om je heen hebt om samen te wandelen in Gods belofte.

Trouwens, de christen coach is niet degene die daadwerkelijk aan zet is. Want dat ben jij. Maar de christelijke coach bemoedigt jou en spoort jou aan om op de belofte van God te vertrouwen en de juiste mensen om je heen te creëren.

Gods resultaat voor jou door christelijke coaching.

Ohja, we kunnen ook de basis vaardigheden noemen van luisteren, samenvatten, doorvragen enzovoorts. Maar dat is het minimale wat je kunt verwachten.
 

Naast het helpen creëren van een stevig netwerk om jou heen, te vertrouwen én handelen naar Gods belofte, coachen we jou ook het luisteren naar Gods stem en leiding, angsten en onzekerheden te overwinnen, resultaten te halen en met Gods kracht jouw verlangen realiseren.

Maurice de Korne Christelijke coach van Jozua en Kaleb
bottom of page