top of page

Te laat om te beginnen?

Het kan goed zijn dat je je evenwicht in het leven verloren bent. Angst, bang voor het onbekende, teveel risico's, graag vasthouden aan de vastigheden die je hebt of je vertrouwen is keer op keer beschadigd. Teleurstelling is een van de grote krachten die op jou ingebeukt hebben om niet te doen waar je je wel naar verlangt. Vol enthousiasme kan ik nu opnieuw zo'n spreuk tegen je aan knallen:


''Als je wacht totdat je 100% zeker bent je van je zaak om iets nieuws te proberen, ben je waarschijnlijk te laat.''

Je hebt hem zojuist gelezen en misschien voel je de druk wel toenemen. Wat wordt er van mij verwacht in mijn omgeving? Ik wil wel, maar het lukt mij simpelweg niet. Waardoor laat je je tegenhouden? Dat je het niet kan? Dat jouw droom niet bij jou past? Zijn andere mensen beter dan jij?


Ik heb nog een spreuk voor je:


''You are your only competition. To overcome challenges, stop comparing yourself to others.''

Jezelf vergelijken met anderen kan een grote reus op jouw pad zijn. Jezelf omlaag praten. Is dat hoe jij bedoelt bent? Als je eerlijk hier antwoord op geeft, wat is dan je antwoord? En als je het niet weet, wat zou degene die het meest van je houdt, tegen je zeggen?


Durf je nu op dit moment als je dit leest, met mij een uitdaging aan te gaan?

Beeld je eens in dat je je niet druk maakt hoe anderen over jou denken.


Hoe is dat voor je?


Je maakt je niet druk om wat anderen over jou zeggen.

Hoe voelt dat?


Je ervaart geen druk en verwachtingen van anderen.

Wat merk je aan je lichaam?


En opnieuw, praat jezelf niet omlaag, maar geloof voor dit moment dat je staat in een ruimte waar je niet bezig bent met anderen.


Welke situatie jij ook tegenaan loopt, stel de vorige vragen aan jezelf.

Stel dat je in een droomwerkelijkheid komt waar alles anders is.


En een paar momenten later, hoe kijk je terug op die tijd dat je continue bezig was met jezelf te vergelijken met anderen, leeuwen en beren op de weg te zien? Wat heb je gedaan doordat je dat nu in je droomwerkelijkheid bent om die reuzen op de weg te verslaan?


Je grootst angst ben je misschien zelf wel.

Geloof je dat God met jou wil zijn? Dat je een beetje op God lijkt, gemaakt naar ZIJN beeld?

Geloof mij, ik kan niet zoveel. Ik heb de wildste ideeën, maar in mijn eentje lukt het niet. Zelfs met andere mensen is het nog verdraaid lastig om een idee om te zetten in een actie.'' Wij bieden jou een christelijk coaching programma en community waar jij jouw droom met God waarmaakt. Jouw droom met God = Gods droom voor jou.''
Jouw droom met God = Gods droom voor jou
''Jouw hemelse Vader wil bij je zijn.''

Ik moest mijn leven letterlijk overgeven aan mijn Schepper. God had mij in de nacht het idee gegeven om de geschiedenis van Jozua en Kaleb te ontdekken. In de ontdekkingstocht kwam ik tot een aantal inzichten dat tot deze organisatie heeft geleid. Vervolgens ging ik dit delen met anderen, het was mijn verhaal. Ik moest er tegenaan lopen dat het niet míjn verhaal, maar Góds verhaal is. Aan God alle eer. Toen het míjn verhaal was, lukte niets. Nadat het Gods verhaal mocht zijn, gingen deuren open en lukte het om een netwerk op te bouwen van mensen die mij wilde helpen.

In mijn zwakheid wordt Gods kracht volbracht. Doe niet mee met De Ontdekking als je het allemaal zelf kan. Dan heb je De Ontdekking helemaal niet nodig. Sluit je wel aan bij De Ontdekking en onze community als jij Gods droom voor jou wil ontdekken en tot zegen wil zijn voor je omgeving.


Doe mee, je bent van harte welkom!

'' Wij bieden jou een christelijk coaching programma en community waar jij jouw droom met God waarmaakt. Jouw droom met God = Gods droom voor jou.''


Comments


bottom of page