Maurice de Korne

welkom bij jozua & kaleb

Wij geloven in Gods droom voor jou.

WIE ZIJN WIJ en wie is Maurice de Korne?

Jozua en Kaleb  biedt jou een concreet christelijk coaching programma De Ontdekking, training, spreekbeurten én een actieve community die maandelijks bij elkaar komt.

WIJ HELPEN JOU JE DROOM
MET GOD TE REALISEREN.

Christelijk coaching programma en community.

visie

 JIJ BENT TOT ZEGEN VOOR JOUW OMGEVING.

MET ELKAAR MAKEN WE DE DROOM VAN GOD WAAR.

zegen?

Wil je meer over die zegen weten? Wat de inhoud van die zegen is en wat Gods bedoeling ermee is? Lees dan de blogpost die Maurice de Korne daarover geschreven heeft.

maurice

dekorne

  • Ondernemer

  • Oprichter Jozua en Kaleb

  • Directeur Samen voor Goud

  • Vrijwilliger in kerkelijke gemeenschap

  • Opleiding:

    • Co - active coaching fundamentals - Schouten en Nelissen

    • Maatschappelijk Werk en Dienstverlening - Christelijke Hogeschool Ede

zijn

verlangen

die

ander

Al jaren heeft Maurice het verlangen van betekenis te zijn voor en met Israël. Niet omdat ze alles perfect doen, maar omdat hun God ook zijn God is. Tijdens een nachtelijke ronde door zijn huis  om zoontje Boaz rustig te krijgen, kwam tijdens een gebed het verhaal van Jozua en Kaleb in hem op. Plotseling was het duidelijk, de zeven wijsheden uit dit verhaal zijn zo krachtig dat het gedeeld mag worden met de wereld.

Maurice is een enthousiaste ondernemer. Voorbeeld hiervan is dat hij op zijn 21e een stichting in Gouda opgericht waar jongeren geënthousiasmeerd worden zich vrijwillig in te zetten voor kwetsbare stadsgenoten.  Daarnaast heeft hij samen met zijn broers een bordspel ontwikkeld en in 2020 is hij begonnen met de voorbereiding van de Jozua en Kaleb stichting. Maurice heeft in 2016 de opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening afgerond. In 2020 heeft hij ter voorbereiding van Jozua en Kaleb, de opleiding Co Active Coaching Fundamentals gevolgd bij Schouten & Nelissen University of Applied Science. Met zijn ervaring wil hij graag anderen bemoedigen om dromen met God te realiseren.

Door de Jozua & Kaleb

combineert Maurice zijn talent om anderen te bemoedigen en te enthousiasmeren plannen met God te realiseren. Doordat er met de programma's veelvuldig samengewerkt wordt met lokale Israëlische zendingsorganisaties, biedt Jozua en Kaleb Israël de mogelijkheid tot zegen te zijn voor Nederland.

Ja, ik heb een droom en ik wil meer weten over hoe ik die in de praktijk kan brengen. Waar moet ik beginnen?