Christelijk coaching en community bij Jozua en Kaleb

check hier de ervaringen

Van Ontdekkers die jou zijn voorgegaan.

#1

Marjon Maljaars

“Het programma ´De Ontdekking´ heeft een duidelijke opbouw en focust niet alleen op je eigen groei, maar juist op je ontwikkeling naar buiten toe. Door het krachtig handelen van Jozua & Kaleb leer je om kritisch na te denken over je invloed, wat je wilt bereiken en hoe je instaat voor de mensen om je heen. Een dikke aanrader als je grote stappen wilt zetten!”

Oprichter Lighthousevrouwen

www.lighthousevrouwen.nl

Elsemarie Walhout

“De Ontdekking is een enorme inspiratie en bemoediging en maakt jou tot een inspirator en bemoediger voor anderen. Het helpt je richting en vorm te geven aan je dromen, plannen en ambities. Bovendien is Maurice in staat je praktisch te helpen met het zetten van stappen die je anders nooit had gedurfd, maar altijd al had willen doen. Zo dankbaar hiervoor!”

Oprichter I-Belong

#2

MERIJN BURGERS

''Ik ben geweldig dankbaar voor Maurice van Jozua en Kaleb. Hij bezit natuurlijke gaven en skills om dromen te realiseren door in de details het grotere plan van God te zien. Zijn persoonlijke aandacht voor mensen met dromen en zijn bereidwilligheid om tijd te investeren heeft hem gevormd tot een droom-versneller die Nederland nodig heeft. Ik moedig je aan om het gesprek aan te gaan. Het zal je goed doen!'' 

Oprichter Heart & Arrows

www.heartandarrows.nl

#3
Christelijk coaching en community bij Jozua en Kaleb
AL  ONTDEKKERS

ZIJN JOU VOORGEGAAN

Word jij de volgende?

Ja, ik wil meer weten en/of mij inschrijven.